Jo vetëm Parlamenti, as Rama nuk duhet lënë të futet në zyrë

“RD”

Opozita duhet të shtrijë aksionin e nisur në Parlament në çdo zyrë të regjimit. Ashtu sikurse bllokohet puna e Parlamentit duhet të bllokohet edhe qeveria.

As Rama nuk duhet lejuar të shkojë në zyrë sepse është në pushtet me një mandat të vjedhur. Shqiptarët duhet të ngrihen sot pë veten e tyre dhe të bllokojnë Kryeministrinë.

Kjo do të ishte mos bindje më e madhe civile në Europë dhe një lëvizje historike për shqiparët. Koha e përballjesd po afron. Nga Rruga e Shpresës në çdo rrugë dhe shesh të Tiranës.

About Krye Redaktor

Check Also

SHBA nxin Ramën: Korrupsioni dhe paratë e drogës mbizotërojnë në Shqiperi

Një raport i përvitshëm i Departamentit amerikan të Shtetit për Klimën e Investimeve ofron informacion …