Të rejat fundit

Cilësia e lartë e shkollimit – rruga kryesore për të tërhequr maturantët në universitetet tona

Nga Myqerem TAFAJ Në këto ditë para fillimit të përzgjedhjes së programeve, universitetet dhe shkollat tona të larta po përpiqen të bindin maturantët të zgjedhin programet e tyre. Nga një vështrim i shpejtë bie në sy se në të gjithë këtë fushatë marketingu më shpesh dëgjon tarifat konkurruese, shanse për …

Read More »

Arben Ahmetaj: Më thanë do shkosh në të s’ëmës po fole, por unë e kam ndarë mendjen!

Ish-zëvendëskryeministri Arben Ahmetaj do të flasë sërish nga arratia. Gazetari Çim Peka ka publikuar disa foto në rrjetet sociale ku shfaqet me Ahmetajn, duke paralajmëruar kështu një intervistë të re me ish-numrin 2 të Qeverisë Rama. “Premtimi i mbajtur, po vjen”, shkruan Çim Peka krahas fotove me Arben Ahmetajn, ku …

Read More »

Kosova bllokon 26 tonë mish të shkrirë nga Brazili në Portin e Durrësit, Shqipëria asnjë kilogram

Sot inspektorati veterinarë i Agjencisë se Ushqimit dhe Veterinarisë, gjatë kontrollit inspektues në piken kufitare të kontrollit ‘’Porti i Durrësit’’, ka hasur në ngarkesë me mish gjedhi të shkrirë. Inspektorati veterinar i Agjencisë se Ushqimit dhe Veterinarisë, gjatë kontrollit inspektues në pikën kufitare të kontrollit ‘’Porti i Durrësit’’, ka hasur …

Read More »

What Is The Fairest Online Casino In Australia

When it comes to choosing the fairest online casino in Australia, you can’t go wrong with https://mypaper.pchome.com.tw/evanpage/post/1381358376 . This online gaming site offers a comprehensive range of services that guarantee players get the best possible gambling experience at all times.

Golden Star Casino in Australia Review

The atmosphere at http://www.wikidot.com/user:info/goldenstarcasin is warm and inviting, making it the perfect place to enjoy your favorite slots or game. Guests will find comfortable seating options throughout the casino floor allowing them to stay longer in order to take advantage of promotions running daily such as Happy Hours on certain days or specific slot tournaments taking place during special times of the week.