Aktualitet

4 muaj pas afatit të përfundimit të punimeve, mbetet ende e pa rikonstruktuar, shkolla “Besnik Sykja”

• Katër muaj pas afatit të përfundimit të punimeve, mbetet ende e pa rikonstruktuar, Shkolla “Besnik Sykja”. Bashkia Tiranë përgjegjëse, ka lënë në harresë gjimnazistët. Deklaratë e deputetes Ina Zhupa nga shkolla “Besnik Sykja” Viti i ri shkollor nuk nisi normalisht për nxënësit dhe mësuesit e shkollës “Besnik Sykja” në …

Read More »