Shendeti

Qeveria: Vizitat e pacientëve në spitalet publike do të bëhen me pagesë

Sondazhi i zhvilluar nga “Monitor” në faqen e internetit dhe rrjetet sociale tregoi se shumica e pjesëmarrësve janë kundër nismës së qeverisë për të lejuar kryerjen e vizitave mjekësore me pagesë në spitalet shtetërore, pas orarit zyrtar të punës. Sipas rezultateve, më shumë se 72% e votuesve u shprehën se …

Read More »

Skandal/Taulant Balla kapet duke komunikuar me telefonat sekretë, mesazhi…

Taulant Balla është kapur në Parlament duke komunikuar me telefonat sekretë. Fotografi, Felix Bilani ka realizur foton e një mesazhi të ardhur në telefonin e Ballës. “Ti nuk je i prirur ti besosh miqtë. Unë të ka dhënë para edhe falas kur kisha. Tani nuk k…”i shkruan telefonuesi. Balla është …

Read More »

Shteti ka falimentuar nga vjedhjet, punonjësit e institucioneve nga 4 muaj pa paga

Agjencia Kombëtare e Burimeve Natyrore nuk ka bërë ende asnjë reagim në lidhje me situatën kur punonjësit kanë që nga tetori i vitit që shkoi pa marrë pagat. News24 ka disa ditë që ka kontaktuar zyrtarisht me AKBN për të marrë versionin e saj për situatën, dhe pse ka përfunduar …

Read More »

Si të ruajmë rininë e fytyrës sonë? Sekreti qëndron te lëkura e bananes

Rrudhat dhe aknet kanë vetinë të shëmtojnë paraqitjen e jashtme të lëkurës dhe të shkundin vetëbesimin e njeriut. Sigurisht që problemet me lëkurën mund të trajtohen nëpërmjet kurave të ndryshme farmaceutike apo kozmetike, por përpara përdorimit të tyre ekspertët rekomandojnë trajtimet natyrale. I tillë është rasti i lëkurës së bananes. …

Read More »

Attract more Space, Quickness & Battery Life With AVG Cleaner Expert Apk

Get more space, speed & battery life avg cleaner expert apk is certainly an iphone app that keeps your Android device inside the best quality as soon as it was bought. This is done by keeping all the worthless trash that grows on your cellphone or tablet, including voile files …

Read More »

Arsyet shëndetësore pse keni gjithmonë etje

Etje ekstreme? Shumë njerëz vërejnë një ndjenjë të fortë etje; ata janë vazhdimisht të etur dhe kanë nevojë të pinë diçka. Cila mund të jetë arsyeja? Ndjenja e etjes ndodh kur trupi ka nevojë për të pirë ujë. Në këtë kuptim, etja rregullon ekuilibrin e lëngjeve në mënyrë që të …

Read More »

5 vajrat më të shëndetshëm për gatim

Nëse gatuani rregullisht në shtëpi, ndoshta përdorni një sasi të konsiderueshme vaji gatimi. Pavarësisht nëse e përdorni vajin për skuqje apo në sallatë, ka një sërë përdorimesh të vajit në gatim. Megjithatë, disa vajra nuk kanë reputacionin më të mirë kur bëhet fjalë për shëndetin tuaj. Pra, çfarë është ajo …

Read More »

11 shkaqet më të zakonshme të humbjes së kujtesës

Truri ynë është gjithmonë aktiv, merr dhe përpunon informacione. Shpeshherë, kur jemi të mbingarkuar, na ndodh të harrojmë edhe gjërat më elementare, por jo gjithmonë humbja e kujtesës është normale. Ndonjëherë, humbja e kujtesës mund të lidhet me shkaqe specifike dhe madje të jetë një shenjë e një problemi më …

Read More »