SPAK apo a-SPAK!

Ylli DYLGJERI

Dumani në Shkodër i deklaron studentëve integritet dhe për çështjen Mc Gonigall nuk ka fakt konkret!!!

Amerika e theu mitin e FBI, e dënoi Drejtorin e krimit.

Po Ju do ti pyesni bashkëpuntorët e Tij?

Studentët të pyetën:

Do e marrësh Edi Ramën në pyetje për McGonigal?

Ju u përgjegjët se duhet të presim momentin kur të kemi diçka konkrete për ta publikuar! Ndërkohë deklaroni se e keni hapur këtë çështjen në Janar 2022!!!

Në 5 vjeçarin e ardhshëm do tregojmë se ka rënë miti i pandëshkueshmërisë!

Në Amerikë u dha dënimi! Nuk pritën 5 vite!

Ky është integriteti?

Integritet është guximi, paanësia, trasparenca efektiviteti.

Apo edhe Rama ka ngrënë dardha pas shpinës së SPAK..?

Trimërohu Duman, se je edhe dibran.

About Redaksia

Check Also

Rasti Beleri tregon fytyrën e vërtetë të sistemit të drejtësisë shqiptare!

Nga Genc GJOKUTAJ Për t’u betuar si i zgjedhur nga shqiptaret në krye të Bashkisë …