Berisha: Dielli perëndoi përgjithmonë për Lili Cingun, mbretereshën e valles!

Të dashur miq, Lili Cingu, shtojzovallja e sekenës shqiptare, që me talentin e saj të rrallë shpalosi në dekada më bukur se kushdo tjetër në Shqipëri, por dhe në botë dinamikën e shpirtit të kombit shqiptar, të shprehur kaq mirë në vallet e tij nga Jugu në Veri mbylli sytë përgjithmonë. Fluturimi i saj në përjetësis është humbje e pazëvendësueshme në skenë, në koreografinë e shpirtit. Lili Cingu me trashëgimin e saj do jetojë përherë në thesaret e artë të kultures tonë në krye të valles, në krye të frymëzimit, përherë gjallë. Ngushëllimet më të ndjera familjes, miqve, kolegëve dhe të gjithë admiruesve të panumërt të saj. #sb

About Redaksia

Check Also

Mesazhi prekës i vajzës së Vilson Blloshimit në 47-vjetorin e ekzekutimit të poetëve

Eni Blloshmi Përkujtojmë VILSONIN dhe GENCIN. Të dashur miq, si sot, 47 vjet më parë, …