Skandal! Drejtori i shkollës Zavalinë në takime politike me kryebashkiakun në Elbasan!

Nënkryetari i PD, Luçiano Boçi ka denoncuar pjesëmarrjen e drejtorit të shkollës Zavalinë në takimin e kryetarit të bashkisë me kryepleqtë e fshatrave të Elbasanit.

Boçi nëpërmjet postimit në llogarinë e tij në facebook ka bërë publike dhe mesazhet e shumta që ka marrë nga qytetarët të cilët kanë fëmijët në këtë shkollë dhe nuk e kuptojnë se cila është puna e një drejtori shkolle në të tilla takime.

Reagimi

Drejtori i shkollës Zavalinë tërhiqet prej h…unde nga Llatja.

Merr pjesë në takim politik të K. Bashkisë Elbasan me kryepleqtë e emëruar arbitrarisht.

Se çfarë pune ka ai aty vetë Llatja mund ta dijë.

Dhe pastaj ne kërkojmë rezultate në PISA.

Denoncimi vjen nga vetë prindërit e fëmijëve që nuk e kuptojnë se cfarë është ky drejtues shkolle!!!!

About Redaksia

Check Also

Berisha: Garantoj çdo prind se do të paguhet për çdo fëmijë në mënyrë që të mos u mungojë më asnjë vakt

Lideri i opozitës, Sali Berisha ka premtuar se me ardhjen në pushtet të Partisë Demokratike, …