Pagesa e rradhës, Rama i jep Pengut të tij 1 miliard lekë

Rama i jep Pengut të tij 1 miliardë lekë të demokratëve.

Komisioni Qendror i Zgjedhjeve ndau, këtë të martë, fondet vjetore për partitë politike, ku përfituan 11 subjekte.

Partia Socialiste si forca më e madhe politike në zgjedhjet e fundit ka marrë pjesën më të madhe të fondeve, duke përfituar më shumë se 151 milionë Lekë të rinj.

Nga ana tjetër, fondet për Partinë Demokratike janë rreth 106 milionë lekë të rinj, që Rama ja jep pengut të tij Lulzim Basha.

Mbështetje monetare kanë marrë dhe PDIU, PBDNJ, Partia Republikane dhe Socialdemokrate etj.

About Krye Redaktor

Check Also

Rama i dhuron 16 mijë m2 tokë dhe ndërtim Hajdarit të “Fundjavë Ndryshe”

Kryeministri Edi Rama dhe ministrat e tij herë pas herë tallen me ligjin e krijuar …