Malësia e Madhe hap konvikt për “Akademinë e barinjve”, si vidhen paratë e shqiptarëve

Roje, magazinier, kuzhinier, punonjës mirëmbajtje dhe kujdestar. Këto janë punonjësit e një “konvikti imagjinar” në Malësinë e Madhe.

Mesa duket kryebashkiaku Tonin Marinaj, ka marrë masa që “konvikti i padëgjuar” më parë të jetë i pasur siç duhet me punonjës.

Kryetari për grupseksionin në strukturat drejtuese të PD në Koplik, Ajran Bajraktari ka bërë publike dokumentin në rrjetet sociale, sipas të cilit fillimisht kanë nisur të punësohet stafi, ndonëse konvikti nuk eksizton.

About Krye Redaktor

Check Also

Katërfishohet taksa e pronës

Taksa e banesës, që do të nis të aplikohet prej 2026, do të rrisë detyrimin …