Rama urdhëron Gjykatën e Lartë për vendimin e së martës ndaj Berishës

“RD”

Gjykata e Lartë pritet të shqyrtojë të martën ankimimin e avokatëve të Kryetarit të PD, Sali Berisha për heqjen e masës së arrestit ndaj tij. Në një vend me një pushtet gjyqësor të pavarur ky vendim i Gjykatës do të përbënte interes, por në kushtet e kontrollit të plotë të gjykatave dhe të prokurorisë nga regjimi dhe kreu i saj Rama, vendimi isë martës nuk lë asnjë vend për një surprizë.

Gjykata e Lartë është urdhëruar nga Rama që të mos ndryshojë masën e arrestit ndaj liderit të opozitës. Ky urdhër pritet të zbatohet nga kllounët politikë të Ramës në Gjykatën e Lartë, të cilët pritet të zbatojnë urdhërin e dhënë.

Rasti i Berishës është i paprecedentë dhe ai është sot i burgosur politik pasi ndaj tij nuk ka asëj akuzë nga hetuesia politike dhe megjithëse ndaj tij nuk ka asnjë akuzë ai mbahet në arres shtëpie.

About Krye Redaktor

Check Also

BE çertifikon qeverinë “Rama” si hajdute të fondeve të saj, bllokon 30 milionë euro, SPAK po fle…

Zyra Evropiane Kundër Mashtrimit, e njohur zakonisht si OLAF, ka zbardhur mashtrimin me fondet e …