Morali i mungesës së moralit?

Nga Iva V.GRILLO

Çfarë leksioni lidershipi mund të japë në rrethet diplomatike një kryetar “organizate” që ka vartësit e tij më të afërt nën hetim për korrupsion galopant?!

Çfarë autoriteti moral ka një ambasador që bën thirrje për fund ndaj pandëshkueshmërisë por ndërkohë vendos në podium një “lektor” i cili duhet të ishte vetëm duke folur para togave të bardha?

Dhe së fundi, andej nga vjen, ku i ka parë ambasadori në fjalë një standard të tillë qëndrimesh inkoherente publike, ku çfarë thotë paradite e hedh në kosh pasdite…pa pikë përgjegjësie?

Cili është morali i mungesës së moralit?!

#stopdoublestandards

About Redaksia

Check Also

Programi ekonomik i PD të diskutohet në Grupin Parlamentar, në Kryesinë e Sekretariatet dhe të miratohet në Këshillin Kombëtar

!Bujar LESKAJ Të gjithë departamentet e Partisë Demokratike të drejtuar nga Prof. Dr. Sali Berisha, …