Vjedhje tjetër e madhe që Lal vjedhësi u bën qytetarëve të Tiranës!

Kryetari i PD, Sali Berisha ka publikuar një tjetër skdal të kryetarit të Bashkisë së Tiranës. Berisha shkruan në një postim në Facebook se, vjedhje tjetër e madhe që Lal vjedhësi u bën qytetarëve të Tiranës!

Duke iu referuar qytetarit dixhital, Berisha shkruan se Veliaj ka rritur me 50% taksën e banesës

Postimi

Vjedhje tjetër e madhe që Lal vjedhësi u bën qytetarëve të Tiranës!

Ka rritur me 50% taksën e banesës.

Lexoni mesazhin e qytetarit dixhital.

Përshëndetje Dr. Berisha! Po ju informoj një vjedhje spektakolare që Lali Plehu po u bën qytetarëve të Tiranës nëpërmjet UKT, që nga Gushti 2023. Në faturën e UKT deri në Korrik 2023 taksa mbi banesën ishte 357 Lekë. Që nga muaji Gusht 2023 dhe sot kjo taksë është rritur në 528 Lekë. Pra 171 lekë në muaj më tepër për çdo kontratë familjare. Bashkëngjitur faturat përkatëse. Kjo është një vjedhje monstruoze e familjeve të Tiranës nga kryehajduti i Tiranës.

About Redaksia

Check Also

Berisha: Mafia ndërkombëtare është e tëra në mbështetje të Edi Ramës! Kjo e bën betejën tonë edhe dy herë më jetike

Kryetari i PD, Sali Berisha në fjalën e tij para qytetarëve në tubimin e përnatshëm, …