Lirohet protestuesi Bushkolaj, avokatja: Të martën në orën 11.00 para Bashkisë!

Adriana KALAJA

Në vijim të premtimit për t’i qëndruar në krah çdo të protestuesi që arrestohet nga pushteti, me miken time, avokaten Eda Grimçi liruam nga qelia qytetarin Sokol Bushkolaj, që ka vendosur t’i thotë jo abuzimit me taksat dhe të drejtat e tij nga regjimi.

Përshëndes dhe vendimin në respektim të ligjit dhe detyrës si të Prokurores ashtu dhe të Gjyqtarit.

Deri në fund.

O sot, o kurrë.

Ju presim të martën në orën 11.00 para Bashkisë për të çuar pas hekurave banditin Veliaj.

About Redaksia

Check Also

Meta: Dumani në shërbim skllavërues ndaj Ramës!

Presidenti i PL-së, Ilir Meta ka akuzuar drejtuesin e SPAK, Altin Dumani dhe prokurorët e …