Kur qeveria bën eskursione masive jashtë shtetit për llogari të “mëmës parti”

Nga Iva V.GRILLO

Nga cikli: “Diktaturat nuk kanë brirë”…

“Organizim politik… I organizuar nga Partia Socialiste… afërmendsh që do aktivizonim njerëzit tanë, kudo ku ka koncentrat elektorati”, thotë zotëria për aktivitetin e Athinës.

Administrata që shkon në Greqi tabore-tabore, avionët me kryeministër me 150 ministra e zyrtarë… plus gruan në krah… qera stadiumi e gjithë shpenzimet e tjera… nga buxheti i PS kanë dalë?!

Se nuk duket të kenë dalë nga buxheti i PS, sipas deklaratave të deritanishme…

Po SPAKU ku fle?!

Në Bashkinë Tiranë vazhdon krye-drejtori të prishë provat dhe t’ia fusë me top buxhetit çdo ditë që kalon…

…qeveria bën eskursione masive jashtë shtetit për llogari të “mëmës parti”.

Si e përligj ekzistencën e vet në këtë katrahurë “drejtësia e re”?!

About Redaksia

Check Also

Politikat Rama anti-bujqësi si bilanc lufte!

Nga Dorjan TELITI Politikat Rama anti-bujqësi si bilanc “lufte”, humbet blegtori vendas, fitojnë vetëm miqtë …