Idiotët e dobishëm të copëzimit tonë!

Nga Kim MEHMETI

Trajneri i kombëtares sonë është duke zbatuar një strategji shumë të thjeshtë: ka bashkuar talentin, vetëbesimin, vrullin, ëndrrat dhe dëshirën e rinisë mbarëshqiptare për t’u dëshmuar, për të fituar dhe për t’i shërbyer mëmëdheut.

Pa bashkimin e këtij vetëbesimi, vrulli, ëndërritjeje dhe dëshire për fitore, nuk mund të ecë përpara shqiptaria.

Gjë të cilën thuajse kurrë nuk e kuptuan burrështetasit e ‘Shqipërime’ tona, këta idiotë të dobishëm të copëzimit tonë të cilët jo se nuk e bashkuan rininë shqiptare, por atë e përçanë edhe sipas përkatësisë partiake, me çka ia vranë të gjitha idealet si dhe, i zhbënë të gjitha vlerat vetjake.

About Redaksia

Check Also

Hierarki keqbërësish!

Nga Gent STRAZIMIRI Në çdo burg, ai që ka kryer krimin më të rëndë, më …