Greta Beqiri

Policia del jashtë funksionimit/ Denoncimi i PD: Drejtorët e bashkive të Ramës, administrata dhe policia po shkaktojnë probleme. Janë të frikësuar nga humbja!

DEKLARATË PËR MEDIA PËRFAQËSUESI PËR ÇËSHTJET LIGJORE DHE ZGJEDHJET NË, IVI KASO Vëzhguesit tanë dhe raportuesit nga terreni kanë njoftuar për një seri problematikash në qendrat zgjedhore, shkaktuar nga drejtorë bashkish, funksionarë të administratës dhe implikime të policisë, me veprime apo mosveprime. Sipas Pikës 7 të Urdhrit të KQ të …

Read More »