Maskarada e radhës!

Nga Luçiano BOÇI

Ndodh edhe kjo!

Megjithëse shkolla është rindërtuar ajo nuk hapet për nxënësit e mësuesit.

Kjo është maskarada e rradhës arsimore e Ramës.

Bëhet fjalë për shkollën “Ismet Nanushi”, Kullë, Durrës.

Prindërit dhe nxënësit kanë protestuar para shkollës, sepse janë të detyruar të bëjnë mësim në Rrushkull.

200 nxënës palosen në një autobus.

Orët i bëjnë të shkurtuara.

Ky quhet distancim social sipas standartit të Ramës dhe arsimim cilësor.

Dhe Rama hesht se ka futur çelësin në xhep dhe sipas prindërve po pret zgjedhjet në Bashkinë Durrës që të bëjë inagurimin.

Atij as i hyjnë në punë nxënësit apo mësuesit që torturohen çdo ditë në emër të dijes!

About Redaksia

Check Also

“Shpetoni ushtarin Dumani”!

Nga Iva V.GRILLO Pas te ashtuquajturit “raportim” qe kreu i SPAK, Dumani, beri ne Parlamentin …

Leave a Reply