Kryetari i PD Fier, Baçi i përgjigjet Bashës: Nuk të njohim, je i shkarkuar!

Nga Luan BAÇI

I/ e nderuar, qe flet ne emer te PD Dega Fier, sms tuaja jane pa sens!

Po i bezdisni anetaret dhe strukturat drejtuese te deges Fier!

Ju e keni zgjidhur problemin, e mbushjes se salles!

Dega e Fierit dhe gjithe qarku Fier ja ka dhene pergjigjen Bashes, e ka shkarkuar nga kryetar dhe nuk e njeh per te tille!

Nga 50 kryetar Grup sek, 46 prej tyre votuan pro shkarkimit!

Nga 50 sekretar Grup sek, 47 prej tyre votuan pro shkarkimit!

Nga 227 kryetare dhe 227 sekretar seksionesh votuan pro shkarkimit 90 % e tyre!

2380 anetare te PD dega Fier votuan pro shkarkimit!

Ne rang vendi, 4446 delegat dhe 44000 anetare votuan pro shkarkimit te tij!

Mos i provokoni strukturat drejtuese dhe anetaret e PD Dega Fier!

Ne tani jemi ne proçes zgjedhor, duke filluar nga seksionet dhe ne vazhdim!
Sot jemi ne oren 16 ne Cakran, ju ftojme te beheni pjese, dhe aq pak sa jeni!

Kjo sms erdhi ne numerin tim, pra mu drejtuat mua, prandaj dhe po ju kthej pergjigje!

Pasi ka dy dite qe me ankohen strukturat dhe anetaret se po i bezdisni, me sms!
Shperthimi i deres te zyrave tona, nderrimi i braves dhe mbledhja e njerezve jashte strukturave, nga gjithe qarku nuk do te thote se jeni PD Dega Fier!

PD Dega Fier jane strukturat, anetaret, ata qe kane sakrifikuar 8 vite opozite dhe qe vazhdojne te bejne opozite!

Po ju publikoj dhe nje nga qindra sms, qe ju dergoni anetareve dhe ata mi dergojne, mua, bashke me pergjigjet qe ju japin!
Nuk publikoj shume se pergjigjet jane brilante, e kuptoni vet!

About Redaksia

Check Also

Kim-Ramës: Kush e ka në dorë këtë vend, kriminelët apo qytetarët?

CFARE THA AMBASADORJA KIM PAK DITE ME PARE Yuri Kim: Mendoj se Shqipëria ka një …

Leave a Reply

Your email address will not be published.