Ja çfarë u vendos në mbledhjen e Komisionit në selinë e PD Korçë

Komisioni i Përkohshëm i Rithemelimit bën të ditur se, në mbledhjen e parë në Korçë në Selinë e Partisë Demokratike u vendos mbledhja e shpejtë e grupit të punës të degës Korçë,

Deklarata e Komisionit të Përkohshëm të Rithemelimit

Dega Korce zhvilloi mbledhjen e pare ne Korce ne Seline e Partise Demokratike. Moren pjese deputetja e Korces Sorina Koti, anetare te kryesise, ish-themelues dhe qendrestare te partise, e u vendos mbledhja e shpejte e grupit te punes te deges Korce.

#sebashkufitojme #pdkomisionirithemelimit

About Redaksia

Check Also

Bufi i Roskovecit blen fuoristradë luksoze me paratë e taksapaguesve

Në çdo fundvit njësitë e qeverisjes vendore mbledhin këshillin bashkiak për të miratuar buxhetin e …

Leave a Reply