Basha nuk njeh juridiksionin e prokurorëve belgë, deklarata…

Nga Endira BUSHATI

Luli në SPAK… por para Prokurorëve Belgë…

Si rrallë herë, e dëgjova me vëmendje fjalën e Bashës me gazetarët, pas pyetjes së tij nga prokurorët belgë….

Sigurisht, që si gjithmonë, lojra fjalësh….për të kaluar radhën….

E megjithatë, mes lojrave me fjalët, Basha u dha “mesazhin” atyre që “duhet të dëgjojnë”…..

“Punonjësit e ndershëm të SPAK-ut e BKH kanē dhe do të kenë mbështetjen e PD për të ecur përpara
për hetimin e të gjitha çështjeve që janë në JURIDIKSIONIN e tyre…..”

“…..por dhe për punonjësit e ndershëm të SPAK dhe BKH të bëjnë detyrën e tyre dhe të mos harrojnë kurrë se nuk kanë shef apo bos mbi krye përveç Kushtetutës, ligjeve SHQIPTARE dhe qytetarëve taksapagues SHQIPTARË….”

Luli, i cili sot ndryshoi Kushtetutën pēr vettingun, me arsyetimin se ia kërkonin ndërkombëtarët….

….po sot, pasi u pyet nga prokurorët BELGË, u kujtoi prokurorëve shqiptarë të hetojnë “brenda JURIDIKSIONIT të tyre” dhe gjithashtu u kujtoi se “prokurorët SHQIPTARË” nuk kanë shefa të tjerë përveç ligjeve dhe taksapaguesve SHQIPTARË…..

…..dmth….mos pyesni për juridiksione, ligje e taksapagues BELGË….

Kaq nga intervista….imagjinoni ç’”shënime” paskan mbajtur prokurorët belgë….

About Redaksia

Check Also

Reportazhi i RAI3 – prova e pakontestueshme se Shqipëria drejtohet nga një kryemafioz?

Enver Bytyçi Prej vitesh shkruaj në reagim të politikave të brendshme dhe sidomos lidhur me …

Leave a Reply