Bardh Spahia: 6 marsi një ditë e rëndësishme jo vetëm për Shkodrën

Bardh Spahia, kandidati i koalicionit “Shtëpia e Lirisë”, gjatë takimit të tij me qytetarët dhe bizneset tha se, 6 marsi është një ditë e rëndësishme jo vetëm për Shkodrën, por për të gjithë vendin.

Ai u shpreh se vota për Shtëpinë e Lirisë është votë për ndryshimin e vendit, ndërsa theksoi se fokusi i tij është mbështetja e rinisë dhe e bizneseve.

Kandidati i Shtëpisë së Lirisë, Bardh Spahia gjatë takimit të tij me qytetarët dhe përfaqesues të biznesit, ka deklaruar se 6 marsi, është një ditë e rëndeishme kombëtare e kërkoi mbëshetejn e tyre për të sjelle ndryshimin në Shkoder. Ai tha se fokusi i tij do të jetë punësimi i rinisë dhe mbështetja e bizneseve.

Kandidati Bardh Spahia ka garantuar se do të punojë me përkushtim dhe ndershmëri për interesin e qytetarëve shkodranë.

About Redaksia

Check Also

Foto-lajm, vërshim popullor në bulevard

Dhjetra mijëra protestues kanë mbushur bulevardin “Dëshmorët e Kombit”. Protesta kombëtare e opozitës po zhvillohet …

Leave a Reply