Qytetari tregon faturën e energjisë në France, 104 euro për dy muaj, qeveria i kompensin 100 euro

Artur Gjevori

Tani rrogën nuk do ua tregoj sa marr, por ju siguroj se është më e mirë se rroga rregullt e Ramës.

Fatura ime e energjisë është për dy muaj, 104 Euro, dhe nga këta 100 euro mi pagoi Macroni me çek të posaçëm për të përballuar rritjen e energjisë. Atë faturën 680 euro që të ka sjellë ai trybycyku Italisë shife se e ke për një vit, ose është faturë restoranti.
Hysni, a votoj unë me këtë faturë, vlla?

About Redaksia

Check Also

Revolta të shndërrohet në kryengritje popullore

“RD” Opozita të udhëheqë revoltën që ka bërë bashkë dje të djathtë dhe të majtë. …

Leave a Reply