Demokratët i bashkon vota, nuk ka “llokma” për të negociuar!

Nga Genti STRAZIMIRI

Demokratët nuk kanë “llokëm” për të negociuar!

Bashkimi i demokratëve nuk mund të jetë “negociatë” sepse asnjë demokrat nuk ka llokëm për të ndarë, që ta negociojë…

Demokratët janë NJERËZ QË KANË VENDOSUR TË JENË TË LIRË!

“Negociata” në emër të njerëzve të lirë, mes njerëzish të lirë, është gjëja më e pakuptimtë sepse LIRIA NUK NEGOCIOHET!

Njerëzit e lirë, i bashkon vetëm LIRIA, dhe ka vetëm një mënyrë sesi një njeri i lirë aplikon LIRINË e tij: ËSHTË VOTA!

Kaq e thjeshtë është!!

About Redaksia

Check Also

Lubonja: Kupola e mafies në Shqipëri është qeveria!

Analisti Fatos Lubonja u shpreh kupola e mafies në Shqipëri është qeveria. I ftuar në …

Leave a Reply