Çfarë e shqetëson kaq shumë që nuk po i zenë këmbët dhé?

Nga Iva V.GRILLO

Kthim në kohen e realizmit socialist…

Çfarë e shqetëson kaq shumë “m’suse Besën” e kohëve moderne që jo vetëm nuk po i zenë këmbët dhé, por po merr përsipër edhe të drejtojë seancat e parlamentit shqiptar…në distancë?!

Si mund t’i bëjmë derman?!

#EnoughIsEnough

About Redaksia

Check Also

Partia e Lirisë në kurthet e Sigurimit të Shtetit, sot, SPAK

“RD” Nuk ëstë hera e parë që mes Metës dhe Kryemadhit ka debate politike. Kur …

Leave a Reply