Berisha: Betejë jetike për përmbysjen e regjimit

Berisha: Jemi mbledhur për të zgjedhur kryesinë e kësaj partie, ky është një moment i vecantë. Duhet të jemi opozitë e vërtetë, më të fuqishëm se kurrë,më të vendosur se kurrë në misionin tonë. Miqtë e mi sa herë që të analizosh këtë proces, këtë arritje historike, proces të papërsërishëm, gjen se merita u takon anëtarëve të PD. Ata në 8 vite, kishin ruajtur si gjënë më të cmuar misionin e tyre të lirisë. Ata u ngritën sapo u dha kushtimi sapo u bë thirrja për të shpëtuar forcën e tyre politike. S’duhet ta harrojmë këtë mësim, PD kaloi nga humbja në humbje për shkak të udhëheqjes së saj problematike, dështake, për shkak të pazareve të udhëheqjes së saj e jo për shkak të anëtarëve. Ne nuk jemi qeveri jemi opozitë, problemi është udhëheqja. Nuk e kam fjalën për atë që kaloi por për atë që ne jemi këtu, ne nuk duhet të harrojmë kurrë thënien. Si mund të jetë problem udhëheqja e opozitës, 2 janë sëmundjet e saj, pazaret me qeverinë për interesat personale dhe protagonizmi. Sot kemi ndryshim të madh, ju uleni në sallë si përfaqëses nga demokratët shqiptarë.

About Redaksia

Check Also

Bufi i Rroskovecit e humbi “betejën” e parë në Gjykatën e Posaçme

Nga Luan BAÇI Bufi i Rroskovecit e humbi “betejën”e parë të saj në Gjykatën e …

Leave a Reply