“Gjetja” alla Gjekmarkaj…

Nga Iva V.GRILLO

Si mbërritën “negociatat” në këtë derexhe ku përfaqësues të vetëshpallur të opozitës i kërkojnë partisë-shtet që të zgjedhë një president nga radhët e veta…dhe mundësisht një socialist 24 karatsh?!

A thua se pozita ka treguar namuz të madh deri tani për të bërë kërdinë e vënë nën thundër gjithë institucionet e shtetit…dhe nuk bën dot pa inkurajimin e konsideratat e Gjekmarkaj…

Mbresëlënës edhe hartimi i tij mbi rëndësinë e partisë-shtet si aset kombëtar, ndërkohë që opozitën e kanë katandisur në pikë të hallit…

Për këto lloj “gjetjesh” alla Gjekmarkajsh populli e ka një shprehje: “ta gjesh andej nga s’e pandeh”!

Dhe vërtetë pabesia dhe bukëshkalësia na janë kthyer në institucion…

Mund të jetë një imazh i 2 persona, njerëz në këmbë dhe teksti

Mund të jetë një imazh i teksti

About Redaksia

Check Also

Turi në Diasporë, vota në distancë dhe ca halle të tjera…

Nga Iva V.GRILLO Cirku i kryeministrit ne Diaspore shoqeruar me ahengun e pangaterrueshem elektoral mund …

Leave a Reply