Kush u zgjodh në krye të sekretariateve në PD, emrat dhe votat

Sekretariatet

Organizatat Partnere – Megi Balliu 103 vota

Transport, luftë kundër Korrupsionit dhe pronat – Lediana Mandia 101 vota

Të drejtat e njeriut – Bislim Ahmetaj 127 vota

Organizata për Burimet njerëzore – Ervin Minarolli 149 vota

Integrimi Europian – Edmond Spaho 127 vota

Marrëdhëniet me publikun – Jola Hysaj 111 vota

Të përndjekurit politikë – Lorenc Luka 112 vota

Emigracioni dhe Diaspora – Indrit Hoxha 104 vota

Pushteti vendor – Ylli Asllani 113 vota

Ligjet dhe Çështjet zgjedhore – Ivi Kaso 144 vota

Kryetar të gjykatës së partisë – Adriana Kalaja 126 vota

About Redaksia

Check Also

Berisha: Metamorfoza e Altin Dumanit, krahasime mes Task-Forcës së 2008-2009 me SPAK 2022-2023

Kryetari i Partisë Demokratike, Sali Berisha në një deklaratë për mediat, ka bërë një krahasim …

Leave a Reply