4 spitale s’i kthejnë përgjigje, SPAK tërheq dokumentet e sterilizimit dhe Check-up  

SPAK tërheq dokumentet e sterilizimit dhe Check-up, 4 spitale nuk kthejnë përgjigje. Institucionet nuk i kanë kthyer përgjigje SPAK duke mos i sjellë dokumentet mbi shërbimet që kryejnë, sasitë dhe pagesat e bëra për koncesionaret që kanë fituar tenderin.

Po ashtu, sipas informacioneve nga grupi hetimor ata kanë afat për kthimin e përgjigjeve deri në fund të kësaj jave, dhe nëse një gjë e tillë nuk ndodh atëherë ata do përballen me drejtësinë për pengimin e veprimeve hetimore, thanë burime të sigurta.

About Redaksia

Check Also

Skandali/Veliaj inspekton rrugën 4 milionë euro të drejtorëve të burgosur

Gazetari Hoxha zbuloi se Veliaj tashmë ruhet nga Garda e Republikës, pasi ndihet i rrezikuar. …

Leave a Reply