Qëllimi final, të çojmë drejtësinë te qytetari dhe jo e kundërta!

Nga Adriana KALAJA

E nderuar të isha organizatore dhe pjesë e një tryeze me specialistë të profesioneve të lira të lidhur në mënyrë direkte dhe indirekte me Sistemin Gjyqësor, mebështetjen dhe prezencën e Kryetarit të PDSH-së, Prof. Dr. Dali Berisha.

Profesionistë të fudhës së avokatisë, ekspertëve kontabël dhe vlerësues, psikologë, noterë, pëtmbarues e ndërmjetës në diskutime dhe ide me profesionistë të fushës mbi sfidat në Sistemin e Drejtësisë si dhe ndikimi i hartës së re gjyqësore, ligji i fiskalizimit dhe ndryshimet e ligjit per Tatimin mbi Te Ardhurat në profesionet e lira.

Të pranishmit u vlerësuan maksimalisht nga Kryetari i PDSH-së, Prof. Dr. Sali Berisha, i cili siguroi mbështetjen maksimale në inisiativën për të kundërshtuar hartën e re gjyqësore si dhe i garantoi se aktet ligjore kur PDSH do vi në pushtet, do propozohen dhe përpilohen nga vetë grupet e interesit.

Qëllimi final të çojmë drejtësinë te qytetari dhe jo e kundërta!

Bashkë për të drejtën.

Badhkë për drejtësinë

Mund të jetë një imazh i 1 person

Mund të jetë një imazh i ambiente të brendshme

Mund të jetë një imazh i 1 person, në këmbë dhe ambiente të brendshme

About Redaksia

Check Also

Lubonja: Kupola e mafies në Shqipëri është qeveria!

Analisti Fatos Lubonja u shpreh kupola e mafies në Shqipëri është qeveria. I ftuar në …

Leave a Reply