Malkaj: Prishin shtëpitë, themi ç’më duhet mua, hedhin gaz, ç’më duhet mua…

Aktori i mirënjohur, Medi Malkaj ka mbajtur fjalën e tij në tryzën e zhvilluar me kryetarin e PD, Sali Berisha dhe Shoqërinë Civile, ka dhënë edhe zgjidhjen e tij për të ardhmen e shqitparëve. Sipas Malkajt, motoja e shqitparëve është e ç’më duhet mua dhe se kjo gjë duhet të vritet që ecim para si shoqëri.

“Në të gjitha rrjete sociale unë jam krahu i djathtë i Doktorit por sot për herë të parë jemi këtu afër. Ç’duhet të bëjmë? E ç’më duhet mua? Kjo është motoja e gjithë popullit shqiptar.  E ç’më duhet mua. Ne po nuk vramë këtë “ç’më duhet mua” nuk kemi gjë në vijë. Po, ka korrupsion! E ç’më duhet mua, po prishin shtëpitë, e ç’më duhet mua, po hedhin gaz, e ç’më duhet mua. Duhet të heqim këtë ‘e ç’më duhet mua”, u shpreh Malkaj.

About Redaksia

Check Also

Tre orë në pyetje nga FBI, çfarë fsheh Rama

Kryetari i PD, Sali Berisha ka zhvilluar ditën e sotme një konferencë për mediat në …

Leave a Reply