Protesta e 7 Korrikut, Boçi thirrje qytetarëve: Të protestojmë për veten, për prindërit dhe fëmijët tanë

Nënkryetari i PD Luçiano Boçi mesazh qytetarëve: Të protestojmë për veten, për prindërit dhe fëmijët tanë.

#Shqipërianërrezik❗️

Temperaturat e zemërimit qytetar janë më të larta se temperarurat e korrikut! Të bashkohemi kundër çdo padrejtësie në 7 korrik në Tiranë!

Të protestojmë për veten, për prindërit dhe fëmijët tanë🤝✌️🇦🇱

Mund të jetë një imazh i teksti

About Redaksia

Check Also

Opozita po i përgjigjet grushtit të shtetit brenda shtetit, Taulant Balla është simbol i krimit në qeveri

Kryetari i PD, Sali Berisha tha se, mosbindja civile në parlament është mënyra se si …

Leave a Reply