Protesta e 7 korrikut, Noka takim koordinues me kryesinë e PD Kavajë

Sekretari i Përgjithshëm iPD, Flamur Noka ka zhvilluar një takim koordinues me kryesinë e PD dega Kavajë. Në takim është diskutuar për organizimin e protestës së 7 korrikut.

Postimi në Facebook

Takim koordinues me kryesinë e PD dega Kavajë.

Angazhim maksimal në funksion të organizimit të protestës.

7 korriku është një mundësi për vendin, për të rinjtë, për të gjithë shqiptarët që nuk i dorëzohen realitetit, krimit e mjerimit!

#7korrik

Mund të jetë një imazh i 9 persona, njerëz të ulur, njerëz në këmbë dhe ambiente të brendshme

Mund të jetë një imazh i 7 persona, njerëz të ulur, njerëz në këmbë dhe ambiente të brendshme

Mund të jetë një imazh i 6 persona, njerëz të ulur, njerëz në këmbë dhe ambiente të brendshme

Mund të jetë një imazh i 9 persona, njerëz të ulur dhe ambiente të brendshme

About Redaksia

Check Also

Lajthit Rama, urdhëron shoqërimin e 3 të miturve në komisariat pse nuk i buzëqeshën!

Një situatë sa skandaloze dhe sa e rëndë ka ndodhur pasditen e sotme në zonën …

Leave a Reply