Besa Sharra, aktiviste e njohur në diasporë në SHBA: Shpresa e Shqipërisë ka humbur!

“Më mbush plot me shpresë një mbledhje e tillë. E dimë historikun dhe kontributin e doktor Berishës në vend. Duhet të flasim për faktorizimin e diasporës si element shumë i rëndësishëm dhe me shumë peshë në të ardhmen e Shqipërisë.

Jam pjesë e asaj rinie, që iku për një të ardhme më të mirë jashtë Shqipërisë. Jam kthyer disa herë me fëmijët e mi, por nuk heq dorë.

Absolutisht mendoj se shpresa e Shqipërisë ka humbur. Për këtë arsye kemi formuar një organizatë, Diaspora për Shqipërinë e Lirë, organizatë që faktorizon në mënyrë shumë të mirë disaporën me anë të votës që është e garantuar me Kushtetutë.

About Redaksia

Check Also

Vokshi: Kjo është dhuna për të cilën ndërkombëtarët nuk folën!

Nga Albana VOKSHI Pas protestës së djeshme, e treta në radhë para bashkisë, organizuar nga …

Leave a Reply