Grigels Muçollari: T’i japim zë të rinjve të heshtur! FRPD në krye të ‘7 korrikut’

• Grigels Muçollari: T’i japim zë të rinjve të heshtur dhe guxim atyre të frikësuar! FRPD në krye të ‘7 korrikut’

Sekretari i Përgjithshëm i FRPD Grigels Muçollari tha në takimin e organizuar nga kreu i PD, Sali Berisha se do t’i japin zë të rinjve të heshtur dhe do t’i japin guxim të rinjve të frikësuar.

Muçollari u shpreh se më datën 7 korrik do të protestojnë kundër qeverisë së Ramës dhe kjo protestë theksoi se do kryesohet nga të rinjtë e FRPD.

“Të jemi idealistë. E treguam edhe 10 muaj më parë, nuk pranuam të bëheshim pjesë e një vendimi jo të rregullt.

Të kthejmë besimin, PD ka mundësi të bëjë këtë vend. Ti japim guxim të rinjve të frikësuar dhe t’i japim zë të rinjve të heshtur.

7 korriku do jetë një protestë e kryesuar nga ne, kryesisht nga të rinjtë e FRPD.”

About Redaksia

Check Also

Veliaj 9.2 milionë euro për Taksën e Arsimit, drejtësia mbyll sytë përpara vjedhjes!

Nga Petrit VASILI Veliaj dhe Bashkia 9.2 milion euro ne 2024 per Taksen e Arsimit, …

Leave a Reply