Kapllan-Pallati ka marrë tendera nga Rama, Garo publikon provat: Miliona euro të fituara

• Kapllan – Pallati ka fituar tendera nga Rama, ja provat që e vërtetojnë/ Reagon zëdhënësja e PD Floriana Garo: Miliona euro te fituara. Kompania e tij renditet nder 11 kompanite e klienteles se Rames ne raport me tenderat e fituar nga pushteti.

Lidhur me mohimin e tenderave te fituar nga firma e Kapllan Pallatit nga regjimi i Edi Rames!

Dje, me nje status si te shkruar nga Alibasha, Kapllan Pallati reagoi ndaj deklarates se Kryetarit te PD ne emisionin Open, ne te cilin ai akuzoi Alibasho-opoziten, ne rastin konkret Kapllan Pallatin, si opozite tendermenesh te qeverise Rama.

Ai jo vetem mohoi dhjetra e dhjetra tendera qe kompania e tij familjare ka fituar si shperblim per opozitarizmin e forte nga regjimi i Edi Rames, por kercenoi edhe me padi ne gjykata.

Me kete rast, i kujtojme Kapllan Pallatit dhe Alibashes se tij se ne fotot e faqeve qe po postojme me poshte, gjenden dhjetra e dhjetra tendera me vlere dhjetra miliona euro te fituara nga firma e tij familjare nga regjimi Rama. Gjithashtu, me poshte do te gjeni edhe tabelen e nje studimi ne te cilen kjo kompani renditet nder 11 kompanite e klienteles se Rames ne raport me tenderat e fituar nga pushteti.

Përshkrimi i fotografisë nuk është i disponueshëm.

Mund të jetë një imazh i teksti që thotë "17:38 4G Rezultate permbledhese sipas kritereve te perzgjedhura Fondi fimit Fondi enderat tenderave enderave Viera Operator institucioneve Ekonomik tenderuese Kontraktues shpallur SHKELQIMI 65 07 SHPK (ne shpallur Leke, fitues Lista 2,355,150,671 65 2,355, 150,671 2,038 tenderave 2 Konverto Eksporto excel Autoriteti Prokurues sipas Viera/ Objektil Tenderit Bierje asfalti Vendore Oeverisja Vendore Statusi Leke Tenderit Kontraktues Viera ituese 38,545,730 Njoftuar SHKELOIMI 37,357,000.00 Fituesi SHPK Qeverisja Rindértimi| 145,876,213 SHKELOIMI Kullimit (Programi 145,250 480.00 fshati Kavaje Qeverisja Vendore Fituesi Rindertim SHKELOIMI 3,111,700.00 SHPK 190,601,13 Pallati Rishpallje SHKELQIMI 189,000,000.00 SHPK Bashkia Shijak Qeverisja "Rikonstruksion Prrenjas Skenderbe, SHKELQIMI 36,000,000.00 Kontrata Prrenjas" AA procurement.al"

Përshkrimi i fotografisë nuk është i disponueshëm.

Përshkrimi i fotografisë nuk është i disponueshëm.

Mund të jetë një imazh i teksti që thotë "17:46 4G OpenCorporates.al QeverisjaVendor Këlcyrë 1 Qeverisjaend Qeverisja Vendore Vlore 10 Qeverisja Vendore Selenice 1 7 366 500,00 Qeverisja Vendore Memaliaj 3 Qeverisja Delvine 1 6 800 500,00 Monitoro Kontrata "SHKELQIMI 07" opencorporates.al"

Mund të jetë një imazh i teksti

Mund të jetë një imazh i teksti që thotë "17:45 4G OpenCorporates.al Kontrata Publike(Total) 65 Kontrata Publike(Lekë) Autoritete Kontraktuese Total) 21 Qeverisja Vendore ezhe Qeverisja Vendore Durres 9 Qeverisja Vendore Shijak Qeverisja Vendore Tirane 1 opencorporates.al"

Mund të jetë një imazh i teksti që thotë "17:44 4G OpenCorporates.al e) 800,000,000 Xhiro Vjetore(Lekë) "SHKELQIMI 07" 600,000,000 è) 400,000,000 200,000,000 ë) 2006 2008 2010 2012 2014 2016 2018 2020 kẽ) e) kë) opencorporates.al"

Mund të jetë një imazh i teksti që thotë "17:44 4G Corporates.al Leke) 889 ni Fitimi para Ta(Lekë) "SHKELQIMI 07" Lekë) 40,000,000 8179 30,000,000 Leke) 20,000.000 879 10,000,000 ni Lekë) 915 0 2006 2008 2010 2012 2014 2016 2018 2020 ni Lekë) 859 ni Lekë) 960 opencorporates.al"

Mund të jetë një imazh i teksti që thotë "pakushtëzuar Qeverisja Vendore Berat 1,245,800 Rishpallje SHKELQIMI me 07 SHPK Lidhje Kontrate 849,481.00 Rikonstruksion i urës sẽ Pèrroit të Sheshit Axhensia dhe Rikonstruksioni dhe largimi aluvioneve te perroi MCR-s < me para 1 2 3 me pas"

Mund të jetë një imazh i teksti

Përshkrimi i fotografisë nuk është i disponueshëm.

Mund të jetë një imazh i teksti që thotë "17:44 4G OpenCorporates.al Informacione Financiare Transaksione Thesari 2019-2022 Transaksione Thesari 2015-2018 Transaksione Thesari 2014 Transaksione Thesari 2012-2013 Fitimi para Tatt(Lekë) 2020: 25 883 680,00 Fitimi para T”(Lekë) 2019: 30 823 611,00 Fitimi para T”t(Lekë) 2018: 25 889 962,00 Fitimi para Tat(Lekë) 40,000,000 2017: 28 179 974,00 Fitimi Fitimi para Tatmit(Lekë) SHKELQI 30,000,000 opencorporates.al"

Përshkrimi i fotografisë nuk është i disponueshëm.

Përshkrimi i fotografisë nuk është i disponueshëm.

Mund të jetë një imazh i teksti

Përshkrimi i fotografisë nuk është i disponueshëm.

Përshkrimi i fotografisë nuk është i disponueshëm.

 

About Redaksia

Check Also

Begaj dhe Balla sajojnë vizita shtetërore në Gjermani, dy bileta për Hamburg

Golat e kombëtares këtë europian në Gjermani janë nga ato ngjarje që kur të kujtohen …

Leave a Reply