Pse është krim shtetëror

Nga Bledi KASMI

Aksidentet mund të jenë fatkeqesi njerëzore, por kur autorët janë të droguar dhe të veshur me pushtet si dhe rastet janë përsëritëse, atëhere kemi të bëjmë me krim shtetëror ku përgjegjësia nuk është më vetëm e autorit, por e tutorit të tij!

About Redaksia

Check Also

Dhjetë fakte mbi falsitetin e Rezolutës antikorrupsion të sektit Rama

Bujaf Leskaj Projekt-rezoluta e propozuar nga PS për luftën kundër korrupsionit dhe mirëqeverisjen do t’i …

Leave a Reply