Sërish për Portin e Durrësit…

Nga Adriana KALAJA

Pa dashur të minimizoj aferën e inceneratorëve, afera korruptive e Portit të Durrësit është më e madhja në 110 vjet shtet.

Vetëm kostot e ndërtimit të Portit të Ri dhe vlera

e pronës publke që i kalon privatit, shkojnë minimalisht 8 miliard Euro

8 miliars Eueo njerëz.

Pa llogaritur:

  1. Vllerën historike dhe të identitetit kombëtar,

Vlerën gheopolitike edhe si vend anëtar i NATO,

  1. Kostot historike të ndërtimit dhe të restaurimit në vite të Portit aktual,
  2. Të Ardhurat që do mungojmë në të ardhmen në Buxhetin e Shtetit për shkak të kapacitetit më të vogël të Portit në Porto Romano.

Dhe më e rëmda:

  1. Nuk ka transparencë në përzgjedhjen e firmës private.
  2. Nuk ka garë në përzgjedhjen e firmës private,
  3. Me mje të rënë të lapsit piktori fal sipërfaqe me vlerë 2 miluard Euro.

Shkelen rëndë nenet dhe parimet kushtetuese lidhur me liritë ekonomike dhe Identitetit Kombëtar.

Çfarë do bëjmë?

Do rrimë e do shohim sesi antishqiptarët sorosistë të shkatërrojnë Shqipërinë.

Unë jo.

Përballë do më kenë.

Ju e dini që unë e kam një ves të keq

I çoj gjërat deri nē fund.

Dhe vesi del me shpirtin tbotë populli.

Kjo është arsyeja që nuk hyj në gustot e sorosistëve të Edvonit & Erionit dhe Eskortave të Kim.

Edhe Zvarranikëve dhe Sudeve të z. Lulzim.

Mirëpres këdo qē do të më bashkohet.

Përballë do na kenë

Në ditët në vijim surprizat lidhur me këtë çështje……

Ps: Si i duken këto që sapo shkruajta Arben Krajës, si prova e fakte apo deklarata politike?

About Redaksia

Check Also

Dhjetë fakte mbi falsitetin e Rezolutës antikorrupsion të sektit Rama

Bujaf Leskaj Projekt-rezoluta e propozuar nga PS për luftën kundër korrupsionit dhe mirëqeverisjen do t’i …

Leave a Reply