Sundimtari dhe qeveritari

Nga Gent STRAZIMIRI

Kjo është vjedhje në bashkëpunim, mes qeverisë dhe oligarkëve të naftës, në një monopol anti-treg në kurriz të popullit dhe ekonomisë kombëtare.

Përse qeveritë e tjera nuk qeverisin njësoj si kjo banda që sundon Shqipërinë?

Nuk i duan paratë?

Janë më të ndërgjegjshëm?

Janë më të ndershëm?

JO!

Qeveritë e vendeve normale nuk guxojnë ta bëjnë sepse varen nga vota e qytetarëve, jo nga influencat e ndyra kriminale e oligarkike.

Qeveritari është deleguar me votë që të qeverisë, të administrojë, dhe po me votë i hiqet delegimi…

Sundimtari nuk ka nevojë për votë… ai thjesht sundon…

Ky është dallimi midis një qeveritari dhe një sundimtari: VOTA

KAQ!

#wrong_guys

#ngrehuni_dhe_bjeruni

#vetëmbrojtje_qytetare

About Redaksia

Check Also

Dear Ambasadore, ju na zhgënjyet më shumë!

Nga Alba KEPI U zhgënjyet Madame? Tepër i vonuar zhgënjimi juaj Madame e ju na …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *