Berisha në Dibër: Shqiptarët ikin prej varfërisë, Qeveria dhe oligarkët pasurohen!

Nëse ka një gjë që dërrmon njerëzit është varfëria që i topit njerëzit, është varfëria që i largon njerëzit nga vendi. Pse jemi ne në rrezik? Ne nuk jetojmë në një vend pa rezerva. Jetojmë në një vend me rezerva të mëdha, por pasuritë e këtij vendi janë shndërruar në mallkim për ne. Në vend që të pasurojnë qytetarët, pasurojnë qeveritarët. Rrallë mund të gjesh një vend tjetër që të ketë pasuritë që kemi ne. Por ne biem me shpejtësi në rroga dhe pensione sepse kjo qeveri ato pasuri i shfrytëzon me oligarkët e saj, të cilët e pasurojnë qeverinë, por mjerojnë qytetarët.

About Redaksia

Check Also

“Me ne edhe 6 fëmijë”, 19-vjeçari tregon udhëtimin me gomone drejt “tokës së premtuar”

Klevio është vetëm 19-vjeç, por mosha e re nuk e ka penguar që të sfidojë …

Leave a Reply

Your email address will not be published.