Biznesmeni: Kriza më e madhe është largimi i punonjësve të specializuar

Ali Dedolli-Biznesmen

Kriza më e madhe është largimi i specialistëve dhe kategorisë së punonjësve të specializuar. Do të falimentojmë shumë shpejt. Duhet që të ngrihet një sistem i ri, projekt i ri nga PD-ja. Direkt pagat, nëpërmjet zinxhirit të pagave, vjen zinxhiri tjetër. Këtu merr fund kjo katrahurë.

Çdo ditë punëtorët e mi, kërkojnë të largohen. Nuk e përballojmë çmimin e tyre. Unë kam mbi 60 punëtorë, si mund ti paguajmë me këtë situatë. Çmimet e lëndës së parë janë rritur. Nuk është vetëm lënda e parë, por nafta, lënda djegëse që ne përdorim, çmimet janë rritur.

About Redaksia

Check Also

Foto/ Kryebashkiaku i Librazhdit, jo një por dy makina me targa false

S’ka një, por dy makina me targa false. Kryetari i Bashkisë së Librazhdit Kastriot Gurra qarkullon …

Leave a Reply

Your email address will not be published.