Rama me klientelën e tij krijojnë mekanizma për të vjedhur, borxhet i paguajnë shqiptarët, jo Surreli

Bizneset!
Dha ndonjë qindarkë për bizneset? Asnjë. Po, para 3 javësh i dha klientelës së tij 300 mln euro. Këtu jo larg prej jush është një rrugë, rruga që humbi Qukës-Qafë Plloqë. Rruga ka fiks 11 vite. Çfarë ka ndodhur tani, nuk ndodh kund në botë, nuk kisha dëgjuar kurrë.

Në Trebinjë, rrugët kanë dalë në disnivel 17 metër dhe ky mori e shtoi aty 50 mln euro. Si mund të dalë në sipërfaqe rruga në disnivel. Ky është një mekanizëm vjedhjeve. E njëjta gjë është Zërvaç-Qafë Plloq. Edhe aty me disnivel. Imagjinoni ju po të kishte qenë tunel, do të kishte dalë 50 metra disniveli.

Këta krijojnë me klientelën e vete mekanizma nga më absurde të vjedhjeve. U shtua aty 50 mln, e tha vetë: I kërkova Princit borxh 50 mln euro dhe ai mi dha. Ti dha, por i paguajnë taksapaguesit e jo Surreli.
E gjithë problemi është se ky e ka shndërruar qeverinë në një makineri mashtrimi dhe plaçkitëse për qytetarët.

About Redaksia

Check Also

Meta: Jam optimist për fitoren e opozitës, 80% e shqiptarëve tashmë janë në opozitë

Kryetari i Partisë së Lirisë, Ilir Meta, i ftuar në emisionin ‘A Show’ me Adi …

Leave a Reply

Your email address will not be published.