Il presidente della Repubblica, Sergio Mattarella, è arrivato nella sede della presidenza della Repubblica d?Albania. Ad accoglierlo l'omologo Bajram Begaj. Dopo gli onori militari della guardia repubblicana e gli inni nazionali dei due Paesi, eseguiti nel cortile del palazzo delle Brigate, ha preso il via il colloquio bilaterale fra i due presidenti e quelli allargati alle delegazioni ufficiali. Al termine il presidente Mattarella si recherà al Cimitero Nazionale martiri albanesi per deporre una corona di fiori dinanzi alla Statua di Madre Albania. Ad accompagnare il presidente nella visita ufficiale in Albania, anche la ministra dell?Università e della Ricerca, Maria Cristina Messa.

Tjetër gafë e Bakes me Presidentin italian

Dy ditë para se t’i quante monarkitë si forma të drejtimit të shtetit të tejlkaluara, në letrëne ngushëllimit drejtuar Princit Charles III për vdekjen e së ëmës, Mbretëreshë Elisabeth II, presidenti Begaj është kapur në një tjetër gafë.

Gjatë vizitës zyrtare të presidentit të Italisë Mattarella në Tiranë, Begaj, një ish-ushtarak ka ngatërruar protokollin duke ecur në kohën që banda frymore luante himin e Italisë.

Mattarella në siklet, që nuk e kupton se çfarë po ndodh, provon në disa raste që ta ndalojë por pa ia arritur qëllimit duke qenë se Begaj vijon të çapitet mbi tapetin e kuq nën tingujt e himnit të Italisë.

About Redaksia

Check Also

Dokumentat e hakerave, dy ministra dhe dy deputetë të Ramës kontigjentë krimi

Spiropali, Peleshi, Kodheli dhe deputeti tjetwr i PS Luan Duzha janë kontigjentë krimi sipas dokumentave …

Leave a Reply

Your email address will not be published.