Shikoni pagat e majme të shefave që na caktojnë çmimin e energjisë elektrike

Rama ka deklaruar se në janar do të rrisë çmimin e energjisë elektrike, sipas tij për krizën e rëndë.

Por ekspertët e Ramës që na caktojnë ne rritjen e çmimit të energjisë marrin paga aq të fryra, a thua se këta po e prodhojnë energjinë elektrike.

Nëse këta “shefat” dhe shumë e shumë zyrtarë të tjerë do të merrnin paga normale, nuk do të ishte fare nevojë të rritej çmimi i energjisë elektrike.

Këta janë ekspertët e nderuar që vendosin tarifat dhe çmimet që duhet të paguaj populli.

About Redaksia

Check Also

Dokumentat e hakerave, dy ministra dhe dy deputetë të Ramës kontigjentë krimi

Spiropali, Peleshi, Kodheli dhe deputeti tjetwr i PS Luan Duzha janë kontigjentë krimi sipas dokumentave …

Leave a Reply

Your email address will not be published.