Skandali/ Peleshi, 700 mijë euro për aktivitete artistike

Në një kohë që krerët e shtetit shqiptar kanë deklaruar se janë në “luftë” me Iranin dhe Rusinë, ku nevojitet një mobilizim nga të gjithë, Ministria e Mbrojtjes e Shqipërisë ka hapur një tender për … aktivitete artistike!

Një çmenduri në këto kohë, pasi ata që po mobilizohen janë taksapaguesit, të cilët për shkak të “luftës” imagjinare të qeverisë, po shikojnë dita-ditës që po u rriten çmimet. Por, përveç çmimeve të shportës së përditshme, në 1 tetor do të ketë rritje edhe energjia elektrike.

Por, a kanë krizë insitucionet shtetërore, ato të cilat duhet të menaxhojnë financat publuke, të cilat me rritjen e çmimeve po shtohen në buxhetin e shtetit, por po varfërojnë buxhetin e familjeve?!

Përgjigjen e kësaj pyetje na e jep Niko Peleshi, ministri jonë i mbrojtjes! Në këtë kohë krize, Peleshi gjen mundësinë që të shpenzojë plot 700 mijë euro për aktivitete artistike.

About Redaksia2

Check Also

Kalaja depoziton në SPAK kallëzim ndaj Veliajt, Ramës, Lindita Ramës e Artan Lames

Sot me emrin tim personal, unë Adriana Kalaja, depozitova në SPAK 2 kallëzime: 1. Kundra …

Leave a Reply

Your email address will not be published.