Berisha: Ideja se u hapën për herë të parë dosjet është një mashtrim fund e krye

Kryetari i PD, Sali Berisha u shpreh gjatë konferencës së përjavshme me gazetarët se, ideja se u hapën për herë të parë dosjet është një mashtrim fund e krye. Berisha tha se, me ligjin e vitit 2008, dosjet kanë qenë të hapura pa kufizim për çdo individ.

“Unë mendoj se deputetët që votuan, kanë bërë një gabim sepse deputetët që votuan, përpara duhet të njiheshin me tekstin e ligjit që është dorëzuar në parlament.

Gjykoj se ky tekst përbënte bazën më serioze, më të domosdoshme dhe më të mbështetur nga shoqëria shqiptare, më të konsultuar me të përndjekurit politikë.

Ideja se u hapën për herë të parë dosjet është një mashtrim fund e krye. Me ligjin e vitit 2008, dosjet kanë qenë të hapura pa kufizim për çdo individ”, tha Berisha.

About Redaksia

Check Also

Pollo: Ngatërresa “Ballkan Hapu” lipset të kundërshtohet më fort nga politikanët maqedonas e serbë!

Ngatërresa “Ballkan Hapu” lipset të kundërshtohet edhe më fort nga politikanët e aktorët publikë maqedonas …

Leave a Reply

Your email address will not be published.