Një gangster kryeministër…

Nga Iva V.GRILLO

Nuk ka asnjë dyshim që në krye të shtetit shqiptar është një gangster.

Shumë mundohen ta etiketojnë thjeshtë si telendar, të dalë nga fiqiri, arrogant, etj por fakt është që të gjitha këto janë thjeshtë ambalazhim i thelbit të vet prej gangoje.

Dhe jo nga ata gangot që shohim nëpër filma dhe ndonjëherë u veshin ndonjë cilësi njerëzore për ti bërë filmat më interesantë.

Përkundrazi…

Në rastin e kryeministrit bëhet fjalë për një vulgaritet dhe bullizëm të tejskajshëm, që nuk njeh asnjë kod te komunikimit publik, etik apo edhe kanuni po të doni…

Fjalimet e këtij njeriu fillojnë gjjthnjë me frazën përçarëse: “ne dhe ata”.

Në fakt shqiptarët duhet të kuptojnë një herë e mirë që nuk ka “ne dhe ata”.

Ka vetëm “ai” me interesat e veta përballë “nesh” me nje Shqiperi pothuajse të shitur.

Tani duhet ndarë mendja a do ti rrijmë përballë asaj që përfaqëson ky individ siç na e kërkon detyra qytetare, interesi ynë dhe i vendit, apo do rrisim breza të tërë që do shohin si model suksesi një gangster?!

Me 12 Nentor!!

#stopfarsesrama

About Redaksia

Check Also

Primaret, leksion demokracie!

Nga Rezenbrik SERJANI 4 dhjetori, dita e djeshme, dita e aplikimit te Primareve brenda nje …

Leave a Reply

Your email address will not be published.