Berisha thirrje ndërkombëtarëve: Shqiptarët janë në këmbë, mbështesni betejën e tyre

Kryetari i PD, Sali Berisha tha gjatë konferencës për shtyp se, shqiptarët janë në këmbë, ndërsa u bëri thirrje ndërkombëtarët që t’i mbështesin në betejën e tyre.

“Shqiptarët janë sot më në këmbë se kurrë. Protesta e 12 nëntorit faktoi se janë më në këmbë se kurrë. Ju njoftoj se shumë shpejt do njiheni me axhendën e protestave të tjera të fuqishme.

Edhe njëherë thirrja ime për miqtë dhe partnerët është: Mbështesni shqiptarët në betejën e tyre. Ne do fitojmë”, tha Berisha.

About Redaksia

Check Also

Pollo: Ngatërresa “Ballkan Hapu” lipset të kundërshtohet më fort nga politikanët maqedonas e serbë!

Ngatërresa “Ballkan Hapu” lipset të kundërshtohet edhe më fort nga politikanët e aktorët publikë maqedonas …

Leave a Reply

Your email address will not be published.