SPAK, SPAK, SPAK, ndërkohë i gjithë sistemi i drejtësisë është në kolaps!

Nga Ylli MANJANI

SPAK, SPAK, SPAK, ndërkohë pjesa tjetër e drejtësisë, që heton e gjykon 99% të volumit është e gjitha në rënie të lirë!!!

Në SPAK janë a s’janë 1% e volumit të çështjeve që ka drejtësia në dorë.

Fjala vjen nëse pushteti do të të shembë shtëpinë nuk ka asnjë gjykatë që të ndalojë pushtetin. Ama nuk harrojmë të harxhojmë kohë me SPAK-un!! E kapi Rama apo Yuri?!

Ndërkohë i gjithë sistemi i drejtësisë është në kolaps. As bëhet fjalë t’i shërbejë të drejtës.

Por reforma të rrojë!

About Redaksia

Check Also

“Shkëlqimi” dhe rënia e Erion Veliajt

Nga Redin HAFIZI “You belong to your father, the devil, and you ëant to carry …

Leave a Reply