Çfarë ka parashikuar ‘Baba Vanga” për vitin 2023?

Gruaja e verbër mistike, Baba Vanga ka bërë një listë parashikimesh edhe për vitin 2023.

Që kur ishte fëmijë në vitet 1910, Baba Vanga ishte në gjendje të ndjente tendenca për ngjarjet e ardhshme, transmeton Telegrafi.

Por një pikë kthese në karrierën e saj si parashikuese erdhi gjatë Luftës së Dytë Botërore, kur ajo zhvilloi një reputacion për tregimin e fatit.

Sipas raportimeve, Baba Vanga parashikoi shpërbërjen e Bashkimit Sovjetik, vdekjen e Joseph Stalinit, sulmet e 11 shtatorit, si dhe vdekjen e saj.

Edhe pse vdiq në vitin 1994 në moshën 84-vjeçare, Baba Vanga la ende shumë parashikime për të ardhmen, duke përfshirë vitin 2023.

Në fund të çdo viti, njerëzit do të shikojnë prapa për të parë se cili nga parashikimet e Baba Vangës u realizua dhe çfarë do të vijë.

Ja çfarë ka parashikuar Baba Vanga për vitin 2023.

Një stuhi diellore

Thashethemet thonë se Baba Vanga parashikoi një ‘stuhi diellore’ vdekjeprurëse që do të dëmtonte Tokën.

Një stuhi diellore është kur një ndërprerje në diell shkakton që një shpërthim diellor të shpërthejë kryesisht, duke prekur pjesë të sistemit diellor.

Ndërsa ato nuk ndodhin shpesh, stuhitë diellore nuk janë të padëgjuara. E fundit ndodhi në fillim të këtij viti kur një grimcë diellore dhe stuhi gjeomagnetike çuan në dështimin e një sateliti Starlink.

Por nëse ndodh një stuhi diellore në kalibrin e parashikimit të Baba Vanga, do të ishte shkatërruese për jetën në Tokë.

Një incident me armë biologjike

Baba Vanga shpesh parashikoi ngjarje shkatërruese rreth armëve bërthamore dhe biologjike, disa besojnë se ajo parashikoi fatkeqësinë e Çernobilit.

Me sa duket, ajo parashikoi se një vend do të kryente një testim bioarmësh në vitin 2023.

Parashikimi ishte i fshehtë dhe jospecifik, por këto nuk ishin të rralla për Baba Vangën.

Trajektorja e Tokës do të ndryshojë

Me sa duket, Baba Vanga parashikoi se trajektorja e Tokës do të ndryshonte, gjë që u interpretua si një ndryshim në orbitën e Tokës.

Toka rrotullohet rreth diellit në një model ovale që kërkon 365 ditë, megjithëse modeli mund ta ndryshojë atë, duhen mijëra vjet që ai ndryshim të bëhet i dukshëm.

Megjithatë, nëse do të ndodhte një ndryshim i madh monumental siç duket se parashikon Baba Vanga, ai mund të jetë katastrofik.

Do të ndodhnin katastrofa natyrore intensive dhe temperaturat mund të rriteshin nëse Toka do t’i afrohej diellit duke shkaktuar ngrohjen globale të përshpejtuar.

Ndërsa këto mund të tingëllojnë si parandjenjë dhe ndryshim të jetës, ka shumë të ngjarë që këto nuk do të ndodhin.

Shumë nga profecitë e Baba Vangës janë thashetheme sepse ajo nuk ka shkruar asgjë. Pothuajse të gjitha parashikimet e saj nga viti 2000 e tutje nuk mund të vërtetohen.

About Redaksia

Check Also

Rënia e Veliajt, çfarë do të ndodhë të premten

  ‘Rënia e bashkisë së kryeqytetit, është fitorja vendimtare për krijimin e qeverisë teknike, rikthimin …

Leave a Reply