Kjo është drejtësia e mafies sorosiste, mbyll gojën dhe ne të shpërblejmë motrën!

Nga Adriana KALAJA

Në këmbim të mbylljes së gojës lidhur me tenderin 2.8 milion Euro për uniformat e Ministrisë sê Brëndshme, motra (O.N) e të dënuarës (E.N) nga GJKKO, emërohet gjyqtare në Gjykatën e Apelit Tiranë.

Ndërkohë, shumë gjyqtarë dhe prokurorë, janë shkarkuar nga motra e Belindës dhe vajza e Bungos që firmosi kundër Teatrit Komaëtar, se familjarët e tyre nuk justifikonin (deri në 500,000 lekë) paratë e dhëna hua, kur të gjithë e njohim mentalitetin shqiptar të marrje-dhënie huasë brenda familjes apo miqësisë.

Për disa u shkua deri aty sa u kërkua dhe pagesa e tatimit mbi të ardhurat në këto shuma, absurditete të cilat

Standartet e shumëfishta në hetime, gjykime apo vendime të KPK dhe KPA, jo vetëm që futën në kolaps gjyqësorin por do fusin në kolaps dhe Buxhetin e Shtetit përsa kohë do paguajmë vendimet e Strasburgut për shkarkime të padrejta.

Mbi të gjitha, ditën kur do lexojmë këto vendime të Strasburgut, nuk do dimë a do qeshim me karagjozllëkun e këtyre vendimeve unike në jurisprudencën botërore apo do qajmë sesi e lamë drejtësinë në duart e mafies sorosiste.

Kjo është drejtësia e mafies sorosiste, përfaqësuar më së miri nga Merimanga e Zezë alias mafiozja Yuri Krim, si pasardhëse e denjë e mafiozëve Lu,Vllahutin, Soreca, Bocshard & CO.

Pra, morali i statusit?

Mbyll gojën dhe ne të shpërblejmë motrën.

About Redaksia

Check Also

Rasti Beleri tregon fytyrën e vërtetë të sistemit të drejtësisë shqiptare!

Nga Genc GJOKUTAJ Për t’u betuar si i zgjedhur nga shqiptaret në krye të Bashkisë …

Leave a Reply